On-Line webáruház
Oktatás
.

Hírek röviden

 

 

 

Magunkról


Gyakran találkozunk személyesen is az itthoni "BEAUTY Hungary" rendezvényeken, és a "Körömkongresszuson", ahol szinte az ország minden részéről jönnek a szakemberek.

Szeretettel köszöntöm  a régi és új szakembereket akik érdeklődnek forgalmazott termékeink iránt. Cégünk 1987-ben alakult és azóta vezető helyen áll a szakmában. Termékeink minősége és a hosszú évek szakmai gyakorlata  teszi lehetővé az élen maradást.
Állandó megújulással segítjük a már kész szakembereket és a jövendőbeli kollégákat a sokrétű szakmai felkészítéssel és igények kielégítésével.

A szépségipar egyik leggyönyörűbb ága a műkörömépítés és díszítés , mert embereknek egyre nagyobb az igénye az ápolt, és gyönyörű kezekre és lábakra.
CÉLUNK AZ ÖN SIKERE

Az egyik legjobban felszerelt oktatási központunkkal találkozhatnak a hallgatók itt Pécsett, ahol 124nm-en, az oktatást magam vezetem!
/ SZIDI /

GARANTÁLTAN ITT MINDENT MEGTANULSZ, ÉS AZ OKTATÁSI IDŐ ALATT, NÁLUNK MINDEN NAP GYAKOROLHATSZ, SZAKEMBEREK FELÜGYELETE MELLETT!

MINDENKI DÖNTSE EL, HOL AKARJA A SZAKMÁT MEGTANULNI!  Pár óra után, úgyis érzed, hogy jól választottál-e ?

Mint kamarai szakmai megbízott, sok helyen vizsgáztatok, és sajnos a szakma, sok helyen csak "üzlet".  Légy óvatos, és körültekintő, mert ígérni mindenki tud!  Keresd a jó szakembereket, akik maguk is a szakmába dolgoznak, és így több éves rutinnal rendelkeznek!!!
Nálunk, minden héten van szakmai továbbképzés, gyakran szombaton és vasárnap is, a vidékiekre való tekintettel.

EGY MINŐSÉGI ALAPKÉPZÉS, ÉS EGY PROFESSZIONÁLIS FELKÉSZÍTÉS AZ ALAPJA, HOGY PROFI LEGYÉL A SZAKMÁBAN!

Nézd végig türelmesen weboldalunkat, mert itt mindent látsz, sok tanulságot levonsz, higiéniát, igényt, ötleteket, a stúdiódat illetően. Jó stílus és minőség, a legjobb iránymutató a kéz és lábápolásban, műköröm építésben!

Mindig igyekezz a legtöbbet nyújtani minőségben és szakmai tudásoddal, így tartani tudod a színvonalat és a vendégeid elégedettek lesznek.

Jó alapanyaggal és megfelelő szaktudással, továbbképzésekkel tudsz élvonalba kerülni.

Hidd el nekünk, hogy sok örömöd lesz a munkádban, ha jó alapanyagokkal, az "AMERICAN-NAILS" TERMÉKEKKEL dolgozol, és hamar rájössz, hogy az EGYIK LEGJOBB MINŐSÉGET KAPTAD!

Ezeknek a profi termékeknek köszönhetően, cégünk az egyik legrégebbi és az egyik legelismertebb a magyarországi piacon!
Köszönöm megtisztelő érdeklődésed, és SOK SIKERT KÍVÁNOK, minden munkatársam nevében!

Szidi